Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Institucional

Creació de la figura de delegada de protecció del menor

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Creació de la figura de delegada de protecció del menor

 

En compliment de la llei orgànica 8/2021, de 4 de juny, de protecció integral a la infància i a l’adolescència davant de la violència, el club ha decidit crear la figura de delegada de protecció del menor. La persona escollida per aquesta funció és Sílvia Pagès Segura, monitora, socorrista i entrenadora de la secció de natació.

L’article 48 de l’esmentada llei, en el punt c, detalla que les entitats que realitzen activitats esportives o d’oci amb persones menors d’edat de forma habitual han de designar la figura del delegat o delegada de protecció al qual les persones menors d’edat puguin recórrer per expressar les seves inquietuds. El delegat o delegada s’encarregarà també de la difusió i el compliment dels protocols establerts per les administracions públiques en aquest àmbit i iniciarà les comunicacions pertinents en els casos en què s’hagi detectat una situació de violència sobre la infància o l’adolescència.

Així mateix, la delegada de protecció del menor tractarà també casos vinculats amb l’assetjament sexual i el bullying en l’esport.  Per posar-se en contacte amb ella, cal adreçar-se al correu electrònic delegadamenor@clubnatacioterrassa.cat.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.