Creació de la figura de delegada de protecció del menor

Creació de la figura de delegada de protecció del menor

 

En compliment de la llei orgànica 8/2021, de 4 de juny, de protecció integral a la infància i a l’adolescència davant de la violència, el club ha decidit crear la figura de delegada de protecció del menor. La persona escollida per aquesta funció és Sílvia Pagès Segura, monitora, socorrista i entrenadora de la secció de natació.

L’article 48 de l’esmentada llei, en el punt c, detalla que les entitats que realitzen activitats esportives o d’oci amb persones menors d’edat de forma habitual han de designar la figura del delegat o delegada de protecció al qual les persones menors d’edat puguin recórrer per expressar les seves inquietuds. El delegat o delegada s’encarregarà també de la difusió i el compliment dels protocols establerts per les administracions públiques en aquest àmbit i iniciarà les comunicacions pertinents en els casos en què s’hagi detectat una situació de violència sobre la infància o l’adolescència.

Així mateix, la delegada de protecció del menor tractarà també casos vinculats amb l’assetjament sexual i el bullying en l’esport.  Per posar-se en contacte amb ella, cal adreçar-se al correu electrònic delegadamenor@clubnatacioterrassa.cat.

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el ser consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies