Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Comunicat oficial

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Comunicat oficial del Club Natació Terrassa

 

Davant la sentència condemnatòria dictada pel Tribunal Suprem en relació amb el procés obert contra els líders socials i polítics catalans, el Club Natació Terrassa, una entitat esportiva de referència amb més de 87 d’anys d’història, vol manifestar el següent:

 

  1. El club té una massa social plural, amb punts de vista diferents sobre aquest fet cabdal per a la societat catalana.

 

  1. La pluralitat i la tolerància són part de la riquesa de la societat i cal preservar-les amb respecte. La decisió del Tribunal Suprem Espanyol és considerada injusta per una part de la societat catalana i altres consideren que se’ls havia de jutjar pels fets de l’octubre del 2017. Cal entendre i respectar els sentiments de tothom davant aquesta decisió judicial.

 

  1. El Club Natació Terrassa expressa el seu compromís amb la voluntat que hi hagi una solució política i democràtica que doni sortida a un conflicte que va judicialitzar-se. En aquest sentit, cal generositat i un diàleg sincer que porti a una negociació i a un acord just per a totes les parts implicades.

 

  1. Entenem que l’empresonament dels dirigents polítics i socials dificulta encara més el diàleg i la negociació, tal com s’ha vist durant els dos últims anys. Una vegada s’ha pronunciat el poder judicial, cal trobar vies polítiques de consens per resoldre la situació.

 

  1. El Club Natacio Terrassa manifesta també tot el seu suport i solidaritat a les famílies dels que són privats de la seva llibertat.

 

 

Terrassa, 14 d’octubre de 2019.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.