Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Comunicat oficial

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Comunicat oficial del Club Natació Terrassa

 

Davant la sentència condemnatòria dictada pel Tribunal Suprem en relació amb el procés obert contra els líders socials i polítics catalans, el Club Natació Terrassa, una entitat esportiva de referència amb més de 87 d’anys d’història, vol manifestar el següent:

 

  1. El club té una massa social plural, amb punts de vista diferents sobre aquest fet cabdal per a la societat catalana.

 

  1. La pluralitat i la tolerància són part de la riquesa de la societat i cal preservar-les amb respecte. La decisió del Tribunal Suprem Espanyol és considerada injusta per una part de la societat catalana i altres consideren que se’ls havia de jutjar pels fets de l’octubre del 2017. Cal entendre i respectar els sentiments de tothom davant aquesta decisió judicial.

 

  1. El Club Natació Terrassa expressa el seu compromís amb la voluntat que hi hagi una solució política i democràtica que doni sortida a un conflicte que va judicialitzar-se. En aquest sentit, cal generositat i un diàleg sincer que porti a una negociació i a un acord just per a totes les parts implicades.

 

  1. Entenem que l’empresonament dels dirigents polítics i socials dificulta encara més el diàleg i la negociació, tal com s’ha vist durant els dos últims anys. Una vegada s’ha pronunciat el poder judicial, cal trobar vies polítiques de consens per resoldre la situació.

 

  1. El Club Natacio Terrassa manifesta també tot el seu suport i solidaritat a les famílies dels que són privats de la seva llibertat.

 

 

Terrassa, 14 d’octubre de 2019.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).