Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional, Seccions
Waterpolo

Comunicat sobre el lliurament de medalles a la Copa

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Comunicat en relació amb el lliurament de medalles a la Copa del Rei i a la Copa de la Reina de waterpolo

 

 

El Club Natació Terrassa vol expressar el seu malestar i el seu descontentament en relació amb la cerimònia de lliurament de medalles de la Copa del Rei i de la Copa de la Reina que va celebrar-se ahir a Sabadell.

El club va rebre les medalles com a subcampió de la Copa de la Reina en una bossa de plàstic i en una cantonada de la piscina, pràcticament d’amagat. L’entitat considera que aquesta manera de procedir és una falta de respecte cap a les jugadores, els tècnics i el públic en general. Les jugadores, que ens van fer gaudir de la millor final de la Copa de la Reina dels darrers anys, mereixien rebre els guardons al podi de mans de les autoritats presents, tal com es va fer amb l’equip guanyador i com es fa habitualment en les finals esportives.

Un cop acabada la cerimònia i abans de l’inici de la final de la Copa del Rei, el president del club Jordi Martín va posar de manifest la seva disconformitat als diferents estaments de la Federació Espanyola de Natació pel poc respecte mostrat cap a l’equip femení. Va advertir amb temps suficient de la necessitat d’un canvi en el protocol del lliurament, tot anunciant que, si la modificació no es produïa, l’equip masculí no sortiria a recollir el trofeu. En aquest sentit, vam poder constatar que va haver-hi converses i trucades per valorar el canvi. Just abans d’iniciar la cerimònia, però, se’ns va comunicar que seria idèntica a l’anterior. Davant d’aquesta situació, el CN Terrassa va decidir no sortir al podi a recollir el trofeu com a mesura de protesta davant el tracte mancat de consideració que havia rebut l’equip femení anteriorment i que es feia extensiu al masculí en mantenir el mateix format de cerimònia.

Els equips masculí i femení, doncs, no es van poder fer ni una foto amb el trofeu i la medalla penjada al coll. Tots els jugadors, això sí, van romandre a la piscina per aplaudir i felicitar individualment els equips guanyadors.

En aquest sentit, el club no creu que lliurar les medalles de subcampions al podi suposés un inconvenient per a la retransmissió televisiva, atès que l’entrega de medalles es fa de forma simultània a totes les jugadores amb les diverses autoritats presents, de manera molt àgil. Així mateix, el CN Terrassa sosté que aquesta forma d’entregar medalles no és coherent amb l’esforç que s’està duent a terme darrerament per millorar la imatge del waterpolo i per prestigiar-lo com a esport i esdevé una falta de respecte als clubs, als esportistes i als tècnics.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).