Comunicat sobre el lliurament de medalles a la Copa

Comunicat en relació amb el lliurament de medalles a la Copa del Rei i a la Copa de la Reina de waterpolo

 

 

El Club Natació Terrassa vol expressar el seu malestar i el seu descontentament en relació amb la cerimònia de lliurament de medalles de la Copa del Rei i de la Copa de la Reina que va celebrar-se ahir a Sabadell.

El club va rebre les medalles com a subcampió de la Copa de la Reina en una bossa de plàstic i en una cantonada de la piscina, pràcticament d’amagat. L’entitat considera que aquesta manera de procedir és una falta de respecte cap a les jugadores, els tècnics i el públic en general. Les jugadores, que ens van fer gaudir de la millor final de la Copa de la Reina dels darrers anys, mereixien rebre els guardons al podi de mans de les autoritats presents, tal com es va fer amb l’equip guanyador i com es fa habitualment en les finals esportives.

Un cop acabada la cerimònia i abans de l’inici de la final de la Copa del Rei, el president del club Jordi Martín va posar de manifest la seva disconformitat als diferents estaments de la Federació Espanyola de Natació pel poc respecte mostrat cap a l’equip femení. Va advertir amb temps suficient de la necessitat d’un canvi en el protocol del lliurament, tot anunciant que, si la modificació no es produïa, l’equip masculí no sortiria a recollir el trofeu. En aquest sentit, vam poder constatar que va haver-hi converses i trucades per valorar el canvi. Just abans d’iniciar la cerimònia, però, se’ns va comunicar que seria idèntica a l’anterior. Davant d’aquesta situació, el CN Terrassa va decidir no sortir al podi a recollir el trofeu com a mesura de protesta davant el tracte mancat de consideració que havia rebut l’equip femení anteriorment i que es feia extensiu al masculí en mantenir el mateix format de cerimònia.

Els equips masculí i femení, doncs, no es van poder fer ni una foto amb el trofeu i la medalla penjada al coll. Tots els jugadors, això sí, van romandre a la piscina per aplaudir i felicitar individualment els equips guanyadors.

En aquest sentit, el club no creu que lliurar les medalles de subcampions al podi suposés un inconvenient per a la retransmissió televisiva, atès que l’entrega de medalles es fa de forma simultània a totes les jugadores amb les diverses autoritats presents, de manera molt àgil. Així mateix, el CN Terrassa sosté que aquesta forma d’entregar medalles no és coherent amb l’esforç que s’està duent a terme darrerament per millorar la imatge del waterpolo i per prestigiar-lo com a esport i esdevé una falta de respecte als clubs, als esportistes i als tècnics.

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el ser consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies