Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Cinc podis en la V Travessa Popular La Fosca de natació en aigües obertes

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Cinc podis en la V Travessa Popular La Fosca de natació en aigües obertes

 

 

El CN Terrassa va aconseguir cinc podis en la V Travessa Popular La Fosca de natació en aigües obertes que va celebrar-se diumenge passat a Palamós. El club va sobresortir en dues de les proves del programa, sobre 3.500 i 2.500 metres.

El CN Terrassa va fer doblet en la distància de 3.500 metres. Mario Guillén va vèncer en categoria masculina amb una marca de 48’36”, tot superant Adrià Muñoz i Adrià Luque. En l’apartat femení, dues representants locals van pujar al podi. Anna Serra va imposar-se amb un registre de 56’07”, mentre que Sònia Rojas va ser tercera amb una marca de 56’30”. El segon lloc va correspondre a Anna Aïda Martí. Així mateix, Jonathan Ortiz va ser 26è (1h09’15”), Oriol Rosell va ocupar el 34è lloc (1h10’49”), Rafel Busom va classificar-se 60è (1h18’52”) i Joan Herrera va acabar en 63a posició (1h20’36”).

 

Dos podis més en la prova de 2.500 metres

 

El club va arrodonir una gran actuació amb dues places de privilegi en la distància de 2.500 metres. Mario Guillén va obtenir la segona victòria del cap de setmana en aturar el crono en 32’20”, per davant de José Javier Montón i Joan Francesc Morcillo. En categoria femenina, Sònia Rojas va repetir presència al podi en finalitzar segona amb un temps de 36’48”, només per darrere d’Andrea Seco, guanyadora amb 35’01”.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.