Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

Carla Escuert, a l’AllStar…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Carla Escuert, seleccionada per participar en l’AllStar de Copa Catalunya de bàsquet femení

 

La jugadora del sènior femení de bàsquet del Club Natació Terrassa Carla Escuert ha estat seleccionada per participar en el partit AllStar de la Copa Catalunya Femenina que enfrontarà dos combinats d’aquesta categoria i que se celebrarà el diumenge 27 de gener a les 18.00h al Pavelló Nou Congost de Manresa. La pivot Escuert, de 22 anys, serà una de les catorze jugadores que integraran l’equip de la Conferència Nord, que serà dirigit pels tècnics Joan Pau Torralba (Citylift GEiEG Unigirona), Àlex León (UE Mataró – Construtoni Ponce) i Jordi Périz (Bàsquet Draft Gramenet A).

 

Tercera edició

 

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitzarà, amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local i la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, l’ALLSTAR de Copa Catalunya, que, en aquesta tercera edició, tindrà com a escenari el Nou Congost de Manresa.

Com a les darreres edicions, l’ALLSTAR de Copa Catalunya mantindrà el mateix funcionament i es dividirà en dos dies: dissabte 26 de gener a les 18h es disputarà l’ALLSTAR masculí que, a banda del partit de les estrelles, comptarà amb el tradicional concurs d’esmaixades; mentre que a partir de les 18h del diumenge 27 serà el torn de l’ALLSTAR femení amb un matx entre les millors jugadores de la competició i un concurs de triples. Els entrenadors de la categoria han estat, un any més, els encarregats d’escollir els jugadors i les jugadores més destacats de la categoria que participaran en aquest espectacle.

Un any més, aquesta festa del Bàsquet Català i de la Copa Catalunya es televisarà a través de la Xarxa, en directe a les televisions locals i per streaming a través de la plataforma Xala!.

 

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.