Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Futbol

Campions!

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’infantil C de futbol, campió de lliga

 

L’infantil C de futbol s’ha proclamat campió de lliga de Segona Divisió del grup 56 a falta d’una jornada per acabar la competició i ha assolit l’ascens a Primera, una fita inèdita per a l’entitat.

El conjunt entrenat per Eric Ochoa, Gerardo Ochoa i Albert Mangot va certificar el títol després d’obtenir diumenge la vint-i-cinquena victòria en vint-i-set partits disputats contra el Mirasol-Bacó, catorzè classificat. El CN Terrassa, que suma 77 punts, ha marcat 225 gols i només n’ha rebut 23.

L’equip està format per Marc Quesada, Sergi Soler, Pau Jiménez, Óscar Estévez, Jan Vílchez, Aitor Zarzuelo, Pol Zurera, Josep Boria, Biel Armengol, Pau Ochoa, Álex Sánchez, Guillem López, Oriol Perarnau, Aleix Lara, Aitor Ruiz, Màrius Castillo, Edgar Reyes, Blai Marcilla i Héctor Jiménez.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.