Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Bons resultats en la 3a jornada de la Lliga Catalana de Natació Adaptada

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Bons resultats en la 3a jornada de la Lliga Catalana de Natació Adaptada

 

 

 

El Club Natació Terrassa va obtenir uns resultats notables en la 3a jornada de la Lliga Catalana de Natació Adaptada que va celebrar-se el cap de setmana passat a Sant Feliu de Llobregat.

En la categoria de promoció, Irache Torres va ser primera en 25 m esquena (29.35) i segona en 100 m esquena (2.24.45), 25 m braça (35.46) i 50 m lliures (1.00.53). Així mateix, cal destacar els segons llocs de Judith Pérez en 200 m estils (3.23.19) i en 200 m lliures (2.47.99) i d’Enrique Lupiáñez en 200 m estils (3.18.92). Lupiáñez, a més, va ser quart en els 50 m papallona (40.49), a l’igual que José Luis Corredera en els 100 m esquena (1.22.78).

Finalment, cal esmentar que el club va sumar cinc places més entre els deu millors. Corredera va ser setè en els 50 m lliures (33.56) i desè en els 200 m lliures (3.03.15); Judith Pérez va aconseguir el vuitè lloc en els 100 m braça (1.45.27); i Susanna Estany va acabar novena en els 50 m lliures (1.05.56) i en els 100 m esquena (3.27.93).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.