Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Bons resultats en la 3a jornada de la Lliga Catalana de Natació Adaptada

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Bons resultats en la 3a jornada de la Lliga Catalana de Natació Adaptada

 

 

 

El Club Natació Terrassa va obtenir uns resultats notables en la 3a jornada de la Lliga Catalana de Natació Adaptada que va celebrar-se el cap de setmana passat a Sant Feliu de Llobregat.

En la categoria de promoció, Irache Torres va ser primera en 25 m esquena (29.35) i segona en 100 m esquena (2.24.45), 25 m braça (35.46) i 50 m lliures (1.00.53). Així mateix, cal destacar els segons llocs de Judith Pérez en 200 m estils (3.23.19) i en 200 m lliures (2.47.99) i d’Enrique Lupiáñez en 200 m estils (3.18.92). Lupiáñez, a més, va ser quart en els 50 m papallona (40.49), a l’igual que José Luis Corredera en els 100 m esquena (1.22.78).

Finalment, cal esmentar que el club va sumar cinc places més entre els deu millors. Corredera va ser setè en els 50 m lliures (33.56) i desè en els 200 m lliures (3.03.15); Judith Pérez va aconseguir el vuitè lloc en els 100 m braça (1.45.27); i Susanna Estany va acabar novena en els 50 m lliures (1.05.56) i en els 100 m esquena (3.27.93).

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).