Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Grup Màsters

Bons resultats dels màsters de natació del Club Natació Terrassa

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Aquest passat cap de setmana, 24 i 25 de febrer, els màsters de natació del CN Terrassa han disputat dues competicions. Dissabte 24, van competir en el II Trofeu Màster CN Sant Andreu, mentre que diumenge 25 ho van fer en el IV Campionat de Catalunya Open màster de fons en Piscina de 50 metres.

El II Trofeu Màster CN Sant Andreu, forma part del Circuit Català de Trofeus Màster, sisena etapa i es va disputar a la Piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu.

En 50 m lliure, Gerard Toset es va posicionar com a setzè de la general i quart de la +20, mentre que Alejandro Valentin va ser el vint-i-set i sisè de la +20. En els 100 m lliure, Toset es va posicionar com a desè de la general i tercer de la +20, mentre que Valentin, va ser el número divuit de la general i quart de la +20.

En els 100 braça, Patricia Molina, va penjar-se la medalla d’or. Així com Sandra Faro en els 200 lliure, que també es va posicionar com a primera classificada i es va penjar l’or. Per altra banda, en els 200 braça, Silvia Pages va posicionar-se com a segona de la general i primera de la +55. Silvia Pages, en els 50 braça, va ser tercera classificada, assolint la medalla de bronze de la general i primera de la +55.

Per altra banda, el IV Campionat de Catalunya Open màster de fons, també es va disputar a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu. En categoria 1.500 masculí, Enrique Lupiañez va posicionar-se com a cinquè classificat +50. Per altra banda, en categoria femenina +55, Silvia Pagès es va penjar la medalla de bronze, mentre que Susana Pages va ser quarta classificada i Ascensió Maillo sisena.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.