Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Bona actuació d’Alberto Lozano i Mario Mollà a la Copa del Món FINA d’Indianapolis

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Bona actuació d’Alberto Lozano i Mario Mollà a la Copa del Món FINA d’Indianapolis

 

 

Els nedadors Alberto Lozano i Mario Mollà van prendre part del 3 al 5 de novembre en la prova de la Copa del Món FINA que va celebrar-se a Indianapolis (Estats Units) com a integrants de la selecció espanyola absoluta. L’entrenador del club Raúl Navalón també va formar part de l’expedició com a membre del cos tècnic.

Mollà va classificar-se entre els trenta millors en les sis proves que va disputar. Va brillar especialment en els 50 i 100 m papallona, distàncies en què va acabar 15è amb uns temps respectius de 23.41 i 51.42. Així mateix, va ocupar la 18a posició en els 200 m estils (2.00.18), la 22a en els 50 m lliures (22.26), la 23a en els 200 m lliures (1.46.77) i la 26a en els 100 m lliures (48.71).

Al seu torn, Lozano va competir en quatre proves. En els 50 m papallona, va ser 21è amb una marca de 23.70. Va repetir posició, 32è, en els 50 m lliures (22.75) i en els 100 m papallona (53.21) i va finalitzar en el lloc 50 en els 100 m lliures (50.48).

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.