Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Bea Ortiz i Sarai Gascón, nominades als Premis Fosbury 2021 com a millor dona esportista

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Bea Ortiz i Sarai Gascón, nominades als Premis Fosbury 2021 com a millor dona esportista

 

 

La waterpolista Bea Ortiz i la nedadora Sarai Gascón formen part del llistat de 50 candidates als Premis Fosbury 2021 en la categoria millor dona esportista. Els guardons, impulsats per la revista Fosbury, arriben a la quarta edició.

Ortiz ha estat escollida com a subcampiona olímpica als Jocs de Tòquio 2020, com a integrant de l’equip ideal i com a segona màxima golejadora de la competició. Al seu torn, a Gascón li han estat reconegudes les dues medalles assolides als Jocs Paralímpics de Tòquio, la plata en 100 m lliures i el bronze en 100 m papallona, així com les set medalles aconseguides a l’Europeu, entre elles, tres d’or.

En la primera fase, fins a l’11 de gener, els lectors podran votar tantes esportistes com vulguin de la llista de 50 candidates en aquest enllaç:

https://fosbury.cat/fosbudiary/votacio-premis-fosbury-2021-millor-dona-esportista/

Les nou primeres de la llista accediran a la votació final, que acabarà definint el podi dels Premis Fosbury per votació popular.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.