Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Aroa Espinosa, medalla de plata en el Campionat de Catalunya de Fons Indoor Open de natació

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Aroa Espinosa, medalla de plata en el Campionat de Catalunya de Fons Indoor Open de natació

 

 

 

La nedadora Aroa Espinosa s’ha penjat la medalla de plata en categoria infantil en el XII Campionat de Catalunya de Fons Indoor Open que s’ha celebrat aquest matí a la piscina de la Nova Escullera del CN Barcelona. La competició ha aplegat 125 nedadors de 31 clubs diferents.

Espinosa ha completat els 2.000 metres de cursa amb un crono en 24.02.07, només per darrere de Martina Llorach (CN Igualada), campiona amb 23.38.05. El bronze ha correspost a Ona Rosell (CN Tàrraco), que ha establert un temps de 24.02.19.

El club ha comptat amb quatre representants més a la màxima cita del calendari català. Jan Vilaseca s’ha classificat novè en categoria júnior 1, sobre una distància de 3.000 metres, amb un temps de 35.37.30, mentre que Nil Sánchez ha estat 16è amb 36.38.19. Al seu torn, Aitor Sánchez i Oriol Bosch han estat 18è i 19è, respectivament, en la prova infantil amb uns temps de 26.36.49 i 27.12.79.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.