Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Aroa Espinosa, medalla de plata en el Campionat de Catalunya de Fons Indoor Open de natació

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Aroa Espinosa, medalla de plata en el Campionat de Catalunya de Fons Indoor Open de natació

 

 

 

La nedadora Aroa Espinosa s’ha penjat la medalla de plata en categoria infantil en el XII Campionat de Catalunya de Fons Indoor Open que s’ha celebrat aquest matí a la piscina de la Nova Escullera del CN Barcelona. La competició ha aplegat 125 nedadors de 31 clubs diferents.

Espinosa ha completat els 2.000 metres de cursa amb un crono en 24.02.07, només per darrere de Martina Llorach (CN Igualada), campiona amb 23.38.05. El bronze ha correspost a Ona Rosell (CN Tàrraco), que ha establert un temps de 24.02.19.

El club ha comptat amb quatre representants més a la màxima cita del calendari català. Jan Vilaseca s’ha classificat novè en categoria júnior 1, sobre una distància de 3.000 metres, amb un temps de 35.37.30, mentre que Nil Sánchez ha estat 16è amb 36.38.19. Al seu torn, Aitor Sánchez i Oriol Bosch han estat 18è i 19è, respectivament, en la prova infantil amb uns temps de 26.36.49 i 27.12.79.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).