Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Anna Serra i Mario Guillén, primera i tercer en la X Copa Marnaton eDreams 2021 de natació en aigües obertes

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Anna Serra i Mario Guillén, primera i tercer en la X Copa Marnaton eDreams 2021 de natació en aigües obertes

 

 

 

Els nedadors Anna Serra i Mario Guillén van aconseguir la primera i tercera posició, respectivament, en la classificació final de la X Copa Marnaton eDreams 2021 de natació en aigües obertes. L’acte de lliurament de premis va tenir lloc ahir al vespre a la Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

Serra va imposar-se en la general femenina amb un total de 3.906,95, per davant de Minerva Pujol, segona amb 3.854,87 punts, i de Núria Soriano, tercera amb 3.723,29.

Guillén, al seu torn, va finalitzar tercer en la general masculina amb un total de 3.839,58 punts, per darrere de Rafael Cabanillas, guanyador amb 4.193,34, i de Guillermo Matas, segon amb 4.040,68.

 

Guardons també per a Sònia Rojas i Josep Llàtzer Pérez

 

El club va recollir dos guardons més durant la gala. Sònia Rojas va ser primera en la categoria +30 femenina amb 3.436,22 punts, mentre que Josep Llàtzer Pérez va classificar-se segon en la categoria +40 masculina amb un total de 3.338,86 punts.

El calendari de la X Copa Marnaton va aplegar cinc proves, Begur (6 de juny), Sant Feliu de Guíxols (26 de juny), Cadaqués (18 de setembre), Formentera (16 d’octubre) i Barcelona (30 d’octubre).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.