Ampliem horaris i activitats a partir del dilluns 22 de juny

Ampliem horaris i activitats a partir del dilluns 22 de juny

 

L’entitat incrementa l’aforament de piscines el cap de setmana

 

A partir de dilluns, caldrà cita prèvia per a totes les activitats dirigides, però les piscines i les sales de fitness i musculació seran d’accés lliure amb control d’aforament

 

 

El Club Natació Terrassa incrementarà l’horari d’obertura i l’oferta d’activitats a partir de dilluns vinent i, abans, durant el cap de setmana, augmentarà l’aforament de les piscines. Aquestes decisions arriben un cop conegut l’accés de la ciutat a la fase 3 del pla de desescalada i la resolució de la Generalitat de Catalunya respecte a les mesures bàsiques de protecció i organitzatives per prevenir el risc de transmissió i afavorir la contenció de la infecció per COVID-19, que inicia l’anomenada etapa de la represa o nova normalitat.

El club s’aproparà una mica més als horaris que tenia establerts abans de la crisi per la pandèmia del COVID-19. De cara a la setmana que ve, són els següents:

 

  Dilluns, dijous i divendres Dissabte i diumenge
Àrea Olímpica De 7.00 a 22.00h De 8.30 a 14.30h
Pla del Bon Aire De 16.00 a 22.00h De 8.30 a 14.30h

 

  Dimarts 23 de juny Dimecres 24 de juny
Àrea Olímpica De 7.00 a 20.30h De 8.30 a 14.30h
Pla del Bon Aire De 16.00 a 20.00h De 8.30 a 14.30h

 

 

De la mateixa manera, l’entitat ampliarà l’oferta de serveis amb la posada en marxa d’activitats dirigides tot complint les restriccions d’aforament establertes, és a dir, amb un màxim de 20 persones i sempre que no se superi el 50% de l’aforament màxim permès. Els socis podran accedir a elles a través de la cita prèvia, tràmit que desapareixerà per a les piscines i per a les sales de fitness i musculació, espais en què es durà a terme un control d’aforament, atès que no pot superar el 50%. El programa d’activitats dirigides es podrà consultar directament a l’app o a la central de reserves.

Igualment, els socis podran fer ús dels vestidors i les dutxes, instal·lacions que s’han mantingut fora de servei fins ara. Com en la resta d’espais, es limitarà l’aforament a les directrius que marquen les autoritats sanitàries.

 

Incorporació dels abonats de manteniment

 

Durant el tancament del club, i davant la impossibilitat de fer servir les instal·lacions, alguns socis van decidir donar-se de baixa de soci en actiu i es van acollir a la condició d’abonat de manteniment.

Amb la represa de la normalitat i aprofitant l’increment dels aforaments permesos per les autoritats sanitàries i l’ampliació progressiva dels espais esportius disponibles, el club obrirà de nou la possibilitat a aquelles persones que van renunciar voluntàriament a la condició de soci en actiu de canviar la seva situació actual d’abonat de manteniment i retornar a la de soci actiu i de ple dret a partir del dia 1 de juliol. Per fer aquest tràmit de forma àgil, el club els ha enviat un formulari on line per tal que puguin modificar, si ho desitgen, la situació actual.

 

+ COMUNICAT ÍNTEGRE EN PDF

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el ser consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies