Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Ampliem horaris i activitats a partir del dilluns 22 de juny

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Ampliem horaris i activitats a partir del dilluns 22 de juny

 

L’entitat incrementa l’aforament de piscines el cap de setmana

 

A partir de dilluns, caldrà cita prèvia per a totes les activitats dirigides, però les piscines i les sales de fitness i musculació seran d’accés lliure amb control d’aforament

 

 

El Club Natació Terrassa incrementarà l’horari d’obertura i l’oferta d’activitats a partir de dilluns vinent i, abans, durant el cap de setmana, augmentarà l’aforament de les piscines. Aquestes decisions arriben un cop conegut l’accés de la ciutat a la fase 3 del pla de desescalada i la resolució de la Generalitat de Catalunya respecte a les mesures bàsiques de protecció i organitzatives per prevenir el risc de transmissió i afavorir la contenció de la infecció per COVID-19, que inicia l’anomenada etapa de la represa o nova normalitat.

El club s’aproparà una mica més als horaris que tenia establerts abans de la crisi per la pandèmia del COVID-19. De cara a la setmana que ve, són els següents:

 

  Dilluns, dijous i divendres Dissabte i diumenge
Àrea Olímpica De 7.00 a 22.00h De 8.30 a 14.30h
Pla del Bon Aire De 16.00 a 22.00h De 8.30 a 14.30h

 

  Dimarts 23 de juny Dimecres 24 de juny
Àrea Olímpica De 7.00 a 20.30h De 8.30 a 14.30h
Pla del Bon Aire De 16.00 a 20.00h De 8.30 a 14.30h

 

 

De la mateixa manera, l’entitat ampliarà l’oferta de serveis amb la posada en marxa d’activitats dirigides tot complint les restriccions d’aforament establertes, és a dir, amb un màxim de 20 persones i sempre que no se superi el 50% de l’aforament màxim permès. Els socis podran accedir a elles a través de la cita prèvia, tràmit que desapareixerà per a les piscines i per a les sales de fitness i musculació, espais en què es durà a terme un control d’aforament, atès que no pot superar el 50%. El programa d’activitats dirigides es podrà consultar directament a l’app o a la central de reserves.

Igualment, els socis podran fer ús dels vestidors i les dutxes, instal·lacions que s’han mantingut fora de servei fins ara. Com en la resta d’espais, es limitarà l’aforament a les directrius que marquen les autoritats sanitàries.

 

Incorporació dels abonats de manteniment

 

Durant el tancament del club, i davant la impossibilitat de fer servir les instal·lacions, alguns socis van decidir donar-se de baixa de soci en actiu i es van acollir a la condició d’abonat de manteniment.

Amb la represa de la normalitat i aprofitant l’increment dels aforaments permesos per les autoritats sanitàries i l’ampliació progressiva dels espais esportius disponibles, el club obrirà de nou la possibilitat a aquelles persones que van renunciar voluntàriament a la condició de soci en actiu de canviar la seva situació actual d’abonat de manteniment i retornar a la de soci actiu i de ple dret a partir del dia 1 de juliol. Per fer aquest tràmit de forma àgil, el club els ha enviat un formulari on line per tal que puguin modificar, si ho desitgen, la situació actual.

 

+ COMUNICAT ÍNTEGRE EN PDF

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.