Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Frontenis

Àlex Navarro i Albert Domínguez, semifinalistes al Campionat d’Espanya Absolut de Clubs de Frontennis

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Àlex Navarro i Albert Domínguez, semifinalistes al Campionat d’Espanya Absolut de Clubs de Frontennis

 

 

La parella del Club Natació Terrassa formada per Àlex Navarro i Albert Domínguez van proclamar-se semifinalistes al Campionat d’Espanya Absolut de Clubs de Frontennis en modalitat olímpica que va celebrar-se a La Villa de Don Fadrique (Toledo).

La dupla local va arrencar amb una derrota contra el Getafe per 2 sets a 1 (14-15, 15-11 i 8-10). Els egarencs, però, van refer-se a la perfecció d’aquesta ensopegada inicial i van derrotar la parella del Quart de Poblet integrada per Ricardo Varea i Hugo Garde per 2 sets a 0 (15-9 i 15-14), resultat que els va classificar per als quarts de final. Posteriorment, la parella del CN Terrassa va accedir a les semifinals després de superar la parella A del Club Frontenis Rivas per 2 sets a 0 (15-6 i 15-13). Malauradament, Navarro i Domínguez van quedar-se fora de la final en caure contra la parella del Diocesano A per 2 sets a 0 (7-15 i 10-15).

 

Víctor Modenes i Biel Vaghi, eliminats en la primera fase

 

El CN Terrassa va comptar amb una segona parella en aquesta cita, formada per Víctor Modenes i Biel Vaghi. En la primera jornada, van perdre contra la parella del Diocesano A per 2 sets a 0 en un partit molt ajustat (13-15 i 14-15), mentre que, en la segona, no van poder contra la parella del Guadassuar integrada per Alejandro García i Carlos Carmona, que van deixar-los fora de la competició en imposar-se per 2 sets a 0 (5-15 i 13-15).

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.