Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Patinatge

Aleix Bou, bronze

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Aleix Bou, medalla de bronze en el Campionat d’Espanya cadet de patinatge artístic en la modalitat de lliure

 

 

El patinador Aleix Bou va penjar-se la medalla de bronze en la modalitat de lliure en el Campionat d’Espanya cadet de patinatge artístic que va celebrar-se el cap de setmana passat a Parets del Vallès.

El disc curt va deixar a tres patinadors molt allunyats de la resta i en un autèntic frec a frec. Sota els sons de Fever, de Michael Buble, Bou va signar un programa correcte que el va situar en el tercer lloc amb 45,89 punts, molt a prop dels dos primers classificats, el càntabre Pedro Fernández, líder amb 46,69, i el gallec Lucas Yáñez, segon amb 46,22.

En el sempre decisiu disc llarg, Bou no va poder eixugar la diferència mínima que portaven els seus rivals després del programa curt i va mantenir-se en la tercera posició després d’executar una coreografia sota els sons de la banda sonora de la sèrie Peaky Blinders. El patinador local va acabar sumant 105,75 punts, per darrere de Pedro Fernández, plata amb 106,46, i del campió, Lucas Yañez, que va adjudicar-se al títol per només 0,23 dècimes en assolir 106,69 punts.

 

Classificat per a l’Europeu cadet

 

Gràcies a aquesta actuació, Bou s’ha classificat per al Campionat d’Europa Cadet que se celebrarà a Harsefeld (Alemanya) del 30 d’agost al 7 de setembre. El patinador egarenc disputarà també la modalitat de parelles, en la qual competeix amb Mireia Martínez en representació del CPA Arenys de Munt.

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.