Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Patinatge

Aleix Bou, Campió d’Espanya Cadet de Patinatge Artístic en la …

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Aleix Bou, Campió d’Espanya Cadet de Patinatge Artístic en la Modalitat de Figures Obligatòries

Laia Bou, subcampiona en categoria júnior

El CN Terrassa va assolir dos podis en el Campionat d’Espanya de patinatge artístic en la modalitat de figures obligatòries que va celebrar-se el cap de setmana passat a Palafrugell. La competició va aplegar des de la categoria aleví fins a la sènior.

Aleix Bou va sobresortir en imposar-se en la categoria cadet masculina després de protagonitzar una actuació molt regular. L’egarenc va liderar la classificació des de la primera figura, el bracket interior endavant. Posteriorment, va executar correctament el contrarocking interior endavant, el canvi bucle exterior endavant i el canvi doble tres exterior endavant. Bou va sumar 113,1 punts, per davant de Miquel Cases (Club CET 10), que va fer-se amb la plata amb 104,3.

Per la seva banda, la seva germana gran, Laia, va aconseguir la medalla de plata en categoria júnior femenina, que va constar, com a novetat d’enguany, de tres figures. La patinadora del CN Terrassa va quallar una actuació esplèndida, no del tot reconeguda pels jutges. La baixa puntuació que li van atorgar en l’execució de la primera figura va impedir que pogués remuntar en la segona i la tercera, que va interpretar de forma impecable. El títol va correspondre a la local Paula Martí, del CPA Palafrugell, amb 101 punts. Bou en va sumar 99,8, mentre que Anna Ruiz (CPA Cerdanyola del Vallès) va acabar tercera amb 96,8.

Amb aquesta actuació,els germans Bou s’han guanyat l’accés a la Copa Alemanya, que se celebrarà Friburg del 8 al 12 de maig. Aleix competirà també en la modalitat de lliure.

Dues representants més

El club va comptar amb dues representants més en la màxima cita estatal. En categoria sènior femenina, Gemma Serra va assolir el cinquè lloc després d’una actuació irregular. Després d’una execució brillant de la segona figura, una errada en la tercera li va impedir accedir a una quarta plaça que estava al seu abast.

Finalment, Yaiza Algaba va signar un debut notable en un Campionat d’Espanya en classificar-se novena en categoria juvenil femenina.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.