Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Patinatge

Campió d’Espanya cadet!

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Aleix Bou, campió d’Espanya cadet de patinatge artístic en la modalitat de figures obligatòries

 

Júlia Busqué, bronze en categoria infantil

 

El CN Terrassa va assolir dos podis en el Campionat d’Espanya de patinatge artístic en la modalitat de figures obligatòries que va celebrar-se el cap de setmana passat a Cerdanyola del Vallès. La competició va aplegar des de la categoria aleví fins a la sènior.

Aleix Bou va sobresortir en imposar-se en la categoria cadet masculina després de protagonitzar una actuació notable. L’egarenc va executar de forma esplèndida les tres primeres figures, el doble tres interior enrere, el bracket exterior endavant i el canvi exterior endavant. Va mostrar-se menys encertat en la darrera figura, el contrarocking interior endavant, però el seu triomf no va perillar. Bou va encapçalar la classificació final amb un total de 114,9 punts.

El segon podi local va arribar de la mà de Júlia Busqué en categoria infantil femenina. La terrassenca, debutant en la màxima cita estatal, va marcar la diferència en la tercera figura, el bucle exterior endavant, després d’haver executat correctament el doble tres exterior endavant i el bracket interior endavant. Busqué va obtenir la medalla de bronze amb 85,4 punts, per darrere de Ledia Peñalver, del CPA Bigues i Riells, campiona amb 90,1 punts, i de Bet Cunill (CP Lloriana), plata amb 87,5. El club va comptar amb una segona representant en aquesta categoria, la també debutant Paula Pérez, que va classificar-se quarta amb 85,2 punts, a només dues dècimes de la seva companya. Pérez va excel·lir en la execució de la segona figura, el bracket interior endavant.

 

Laia Bou, setena en categoria sènior

 

El CN Terrassa va comptar també amb representació en categoria sènior, en la qual Laia Bou va ocupar el setè lloc amb un total de 98,5 punts. La terrassenca va començar amb bon peu amb una execució correcta de la primera figura, el doble tres amb rocking. Malauradament, Bou va errar en la segona figura, el paràgraf bucle exterior enrere, fet que la va allunyar de la lluita pel podi. En la tercera i última figura, el bracket amb contrarocking, va millorar novament. Xantal Ramírez, de la UE Horta, va adjudicar-se el títol amb 114,7.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.