Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Patinatge

Aleix Bou, campió de Catalunya!

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Aleix Bou, campió de Catalunya cadet de patinatge artístic en la modalitat de lliure

 

El patinador Aleix Bou va proclamar-se campió de Catalunya cadet en la modalitat de lliure en la competició que va celebrar-se el cap de setmana passat a Mollerussa.

Amb dues coreografies dissenyades per Óscar Molina, Aleix Bou es va imposar amb molta autoritat. El patinador egarenc va exhibir el seu domini ja des del disc curt en executar un programa excel·lent, sense errades, que el va enfilar al primer lloc. Sota els sons de Fever, de Michael Buble, Bou va clavar el doble axel, el salt de màxima dificultat que incloïa el disc, i es va mostrar brillant des del punt de vista artístic, una virtut que es té molt en compte en el nou sistema de puntuació que s’ha posat en marxa aquesta temporada. El patinador local va encapçalar la classificació amb 44,61, per davant de Pau Berbegal (AP Lliçà de Vall), que en va sumar 26,64, i d’Arnau Pérez (CPA Tona), que en va totalitzar 24,49.

Bou va certificar la seva victòria en el disc llarg tot i no exhibir el mateix nivell d’excel·lència que en el programa curt. Va cometre una errada només començar el disc, en el doble axel, però va saber refer-se. Sota els sons de la banda sonora de la sèrie Peaky Blinders, va patinar amb velocitat i alçada i va executar de forma impecable el triple que contemplava el programa. El patinador local va aconseguir 101,22 punts, molt per sobre de Miquel Cases (CET 10 Club), segon amb 69,37. Arnau Pérez, del CPA Tona, va completar el podi amb 69,29.

Aquest resultat classifica Bou per al Campionat d’Espanya Cadet que se celebrarà a Parets del Vallès del 18 al 20 de juliol.

 

Convocat per a l’Europeu cadet en parelles

 

D’altra banda, Aleix Bou ha estat convocat per la Federació Espanyola de Patinatge per al Campionat d’Europa Cadet en la modalitat de parelles, en la qual competeix amb Mireia Martínez en representació del CPA Arenys de Munt. La màxima cita continental cadet se celebrarà a Harsefeld (Alemanya) el 30 i 31 d’agost. Bou tractarà d’assolir la classificació també en la modalitat individual en el Campionat d’Espanya de Parets del Vallès.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).