Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Patinatge

Aleix Bou, al Campionat d’Europa Cadet de patinatge

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Aleix Bou afronta el Campionat d’Europa Cadet de patinatge artístic en la modalitat de lliure

 

 

El patinador Aleix Bou ja es troba a Harsefeld per competir en el Campionat d’Europa que acollirà la ciutat alemanya des d’avui mateix i fins al proper dissabte 7 de setembre. L’esdeveniment aplega les categories sènior, júnior, juvenil i cadet.

L’egarenc afrontarà la competició cadet en la modalitat de lliure. Debutarà diumenge al migdia en el programa curt, mentre que l’endemà dilluns intervindrà en el sempre decisiu programa llarg. Bou, campió de Catalunya i medallista de bronze al Campionat d’Espanya, tindrà vuit rivals en aquesta cita, els espanyols Lucas Yáñez i Pedro Fernández, els italians Matteo Sacchetti, Alex Chimetto i Jacopo Campoli, el francès Baptiste Pierson, el britànic Thomas Adams i el portuguès Eduardo Real.

El patinador local disputarà també la modalitat de parelles, acompanyat de  Mireia Martínez en representació del CPA Arenys de Munt.

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.