Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Alberto Lozano i Mario Mollà, convocats per a la prova de la Copa del Món FINA d’Indianapolis

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Alberto Lozano i Mario Mollà, convocats per a la prova de la Copa del Món FINA d’Indianapolis

 

 

Els nedadors Alberto Lozano i Mario Mollà han estat convocats per la Federació Espanyola de Natació (RFEN) per participar en la prova de la Copa del Món FINA que se celebrarà a Indianapolis (Estats Units) del 3 al 5 de novembre. L’entrenador del club Raúl Navalón també forma part de l’expedició com a membre del cos tècnic.

Lozano disputarà un total de quatre proves. Debutarà dijous 3 en els 50 m lliures i en els 100 m papallona. L’endemà divendres afrontarà els 100 m lliures i clourà la seva participació dissabte en els 50 m papallona. Mollà, al seu torn, nedarà sis distàncies. S’estrenarà dijous amb els 50 m lliures i els 100 m papallona. L’endemà divendres encararà els 200 m estils i els 100 m lliures i tancarà la seva actuació dissabte en els 50 m papallona i els 200 m lliures.

 

Set nedadors

 

La llista elaborada per la RFEN està formada per cinc nedadors i dues nedadores. Al marge de Lozano i Mollà, integren l’equip masculí Carles Coll i Manuel Martos (CN Sabadell) i Nicolás García (CD Gredos San Diego). Així mateix, l’equip femení està format per Emma Carrasco (CN Sant Andreu) i Carmen Weiler (Real Canoe NC).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.