Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Alberto Barroso, al Mundial!

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Alberto Barroso disputarà el Campionat del Món de Gwangju amb la selecció espanyola de waterpolo

 

 

El jugador del CN Terrassa Alberto Barroso figura en la llista definitiva de tretze convocats que ha donat a conèixer la Federació Espanyola de Natació per participar amb la selecció espanyola masculina de waterpolo en el Campionat del Món que se celebrarà a Gwangju (Corea del Sud) entre el 15 i el 27 de juliol.

Fa una setmana, el seleccionador David Martín havia fet pública una primera llista formada per catorze jugadors per realitzar un darrer stage de preparació amb Austràlia a la ciutat coreana de Mokpo. El waterpolista descartat ha estat Guillem Garcia, del CE Mediterrani.

 

Convocatòria Waterpolo Masculí Absolut
Campionat del Món. 15-27 de juliol
Gwangju (Corea del Sud)

 

Alberto Barroso1994CN Terrassa
Alejandro Bustos1997CN Atlètic-Barceloneta
Sergi Cabanas1996CN Sabadell
Miguel de Toro1993CE Mediterrani
Fran Fernández1986CN Atlètic-Barceloneta
Álvaro Granados1998CN Atlètic-Barceloneta
Marc Larumbe1994CN Atlètic-Barceloneta
Dani López1980CN Atlètic-Barceloneta
Eduardo Lorrio1993CN Barcelona
Blai Mallarach1987CN Atlètic-Barceloneta
Alberto Munárriz1994CN Atlètic-Barceloneta
Felipe Perrone1986CN Atlètic-Barceloneta
Roger Tahull1997CN Atlètic-Barceloneta

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.