Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Alberto Barroso, bronze en el Campionat d’Europa

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Alberto Barroso, bronze en el Campionat d’Europa

 

 

El combinat estatal supera Itàlia (7-6) en el partit pel tercer i quart lloc

 

 

 

El waterpolista Alberto Barroso va penjar-se dissabte la medalla de bronze en el Campionat d’Europa de Waterpolo que va celebrar-se a Split (Croàcia). El combinat estatal va superar Itàlia (7-6) en el partit pel tercer i quart lloc.

La selecció espanyola va avançar-se al minut i mig de joc de la mà de Famera en la primera acció en superioritat. Itàlia va respondre de seguida per mitjà d’un penal transformat per Dolce. Poc després, Bustos va recollir un refús de Del Lungo per anotar el 2 a 1 i Barroso, en home de més, va marcar el tercer per tancar el primer quart.

El combinat de Campagna va incrementar la seva intensitat defensiva en el segon període i va aconseguir equilibrar el matx. Una vaselina precisa de Damonte i un tir col·locat de Canella en superioritat van situar el 3 a 3 al descans.

A la represa, calia evitar que Itàlia es posés per davant perquè és un equip que, amb el vent a favor, es torna encara més perillós. Espanya va recuperar la iniciativa gràcies a Larumbe, que va resoldre una acció en home de més des de l’extrem. Tot seguit, Granados, també en superioritat, va col·locar un interessant 5 a 3. Els de David Martín van conservar la renda fins al final del quart després que Sanahuja contrarestés la diana prèvia de Damonte (6-4).

Només començar els últims vuit minuts, Itàlia va apropar-se a través d’un penal molt protestat que va marcar Di Fulvio. Després que Tahull desaprofités una triple ocasió, els de Campagna van empatar de la mà de Bruni amb encara sis minuts per endavant. Felipe Perrone, però, va emergir poc després per col·locar el 7 a 6 definitiu amb un llançament magnífic des del centre de l’atac.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).