Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Frontenis

Domínguez i Rivero, subcampions

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Albert Domínguez i Enric Rivero, subcampions de la categoria de plata de l’Open Estatal de Frontennis Olímpic de Cogeces del Monte

 

La parella formada per Albert Domínguez, del CN Terrassa, i Enric Rivero, del CF Alcàntera de Xúquer, van proclamar-se subcampions de la categoria de plata de l’Open Estatal de Frontennis de pilota olímpica que va celebrar-se a Cogeces del Monte (Valladolid) el cap de setmana passat.

Domínguez i Rivero van perdre a primera ronda contra Sergio Garcia i Abel Ruiz, del CP Puertas Bamar. Aquesta derrota els va conduir a disputar la categoria de plata, en la qual van protagonitzar una trajectòria immaculada fins a la gran final. Van eliminar en quarts de final Maxi Guerra i Rodrigo Bratos, del CP Laguna de Duero, mentre que, a semis, van desfer-se de la parella del CP Torredelcampo. En la gran final, però, van caure contra els valencians Carles Benito i Carlos Carmona.

Quatre representants més

 

El club va comptar amb quatre representants més en aquesta cita. En categoria absoluta, Albert Vaghi, fent parella amb Víctor González, del CF Cerdanyola, van perdre contra Miguel García, del Círculo Amistad, i Cristian Stanciu, de València. En el quadre de plata, van perdre en semifinals contra els campions, Benito i Carmona.

Al seu torn, Biel Vaghi i Víctor Modenes, ambdós del club, van caure en primera ronda contra Andrés López, del CF Cheste, i Rubén Hervás, del Club Valenciano de Natación. En el quadre de plata, van ser superats per Albert Vaghi i Víctor González. Finalment, Paco Nieto, fent parella amb Guido Alegre, de l’Independents Bac de Roda, van ser derrotats per Hugo León, Círculo Amistad, i Joan Pascual, del CF Alcàntera de Xúquer. En el quadre de plata, Nieto va caure contra la parella del CP Torredelcampo.

Per últim, en categoria juvenil, Biel Vaghi, fent parella amb César Muñoz, del CF Laguna de Duera, van ser eliminats en primera ronda per Enric Rivero, del CF Alcàntera de Xúquer, i Ángel Herrero, del CF Laguna de Duero. Posteriorment, en el quadre de consolació, van caure contra Mario López i Álvaro Villar, del CP Torredelcampo.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.