Escola Aquàtica

null
La natació és una activitat apta per a totes les edats i nivells. Es pot practicar en companyia o en solitari i en totes les èpoques de l’any. Es tracta d’un esport tan beneficiós que sempre és bon moment per aprendre a practicar-lo.

Cursos de Natació

Curs Intensiu Estiu 2022
Dates

Del 27 de juny al 22 de juliol de 2022

 
Inscripcions

Els socis a partir del dia 19 d’abril via web/app.

CONSULTA LES INSTRUCCIONS PER INSCRIURE’T

A partir del 3 de maig, la inscripció serà presencial al Punt d’Atenció al Soci, tant per a socis com per a no socis.

SOCIS A partir del 19 d’abril de 2022
 NO SOCIS A partir del 3 de maig de 2022
Condicions de pagament

SOCIS

Es pagarà el 50% del preu en el moment de la contractació via app/web miclubonline i una segona fracció per domiciliació bancària l’1 de juny. A partir de l’1 de juny, el pagament es farà de forma íntegra al Punt d’Atenció al Soci.

 

NO SOCIS

En el moment de fer la inscripció al Punt d’Atenció al Soci. Podran satisfer el 100% del preu amb targeta o bé una primera fracció amb targeta i una segona fracció per domiciliació bancària el dia 1 de juny. A partir de l’1 de juny, el pagament es farà de forma íntegra al Punt d’Atenció al Soci.

NOTA

El Club Natació Terrassa es reserva el dret de modificar la programació dels cursos en funció del volum d’inscripcions i de necessitats sobrevingudes.

Cursos de Natació i de Capacitació Aquàtica Temporada 2021-2022

Al Club Natació Terrassa incentivem la pràctica d’aquest esport en nivells formatius, competitius i d’alt rendiment. Estimem el mèdi aquàtic i volem transmetre a tots els esportites valors com el compromís, el respecte o la responsabilitat. Al Club oferim unes instal·lacions de primer nivell per practicar l’esport més saludable. Porta un banyador, un casquet de bany i ulleres. No et cal res més per gaudir de l’aigua.

Inscripcions Calendari Festius

Socis: a partir del 29 de juny de 2021 (on line)

No socis: a partir del 13 de juliol de 2021 de forma presencial

Temporada Inici: Setmana del 20 al 27 de setembre de 2021

Finalització (segons el dia que fa el curset):

Dilluns 20 de juny de 2022

Dimarts 31 de maig de 2022

Dimecres 25 de maig de 2022

Dijous 2 de juny de 2022

Divendres 3 de juny de 2022

Dissabte 4 de juny de 2022

 • 11 i 12 d’octubre de 2021
 • 1 de novembre de 2021
 • 6, 7 i 8 de desembre de 2021
 • Vacances de Nadal: del 23 de desembre de 2021 al 9 de gener de 2022 (ambdós inclosos)
 • Vacances de Setmana Santa: de l’11 al 18 d’abril de 2022 (ambdós inclosos)
 • 6 de juny de 2022

Joves, Adults i Gent Gran

Temporada 2021-2022
Ensenyament

Iniciació als fonaments tècnics del medi aquàtic. Utilitzem material auxiliar per facilitar l’aprenentatge i l’experiència. S’assoleixen els recursos necessaris que permetran l’evolució tècnica en etapes futures.

Perfeccionament

Seguirem treballant la posició hidrodinàmica. Desenvoluparem la tècnica bàsica dels estils de natació (crol, esquena, braça, inici papallona) i millorarem la condició física.

Grups d’entrenament

Un cop assolit el domini de les competències bàsiques i un bon nivell a l’hora de nedar els diferents estils, en aquesta etapa començarem a introduir una progressió de tasques tècniques amb exigències de condició física.

Nens/Nenes

Nadons / Llar d'Infants
Descobriment. De 4 a 24 mesos

Activitat que es duu a terme amb la mare o el pare a l’aigua. És l’oportunitat ideal per introduir l’infant en el medi aquàtic i activar els reflexos i reaccions que disposen. Mitjançant l’estimulació corporal i psicomotora, els animarem a explorar i desenvolupar la confiança en el medi.

Adaptació. De 24 a 36 mesos.

En aquesta fase els pares continuen compartint amb els seus fills l’exploració de les posicions del cos i l’equilibri per, progressivament, deixar d’acompanyar-los a l’aigua. Els infants assoleixen les competències aquàtiques per moure’s per sota i per sobre l’aigua, a més d’entrar i sortir de l’aigua amb facilitat. Treballarem l’autonomia, la competència per respirar i la immersió. El nostre objectiu és que gaudeixin del medi aquàtic.

Educació Infantil
Ensenyament
 • Dofí blanc (Adaptació al medi aquàtic): Fomentem el control i la consciència corporal. Es treballa
  amb ajut de material auxiliar l’autonomia, les habilitats aquàtiques i l’apnea. Començaran a ser capaços de fer desplaçaments més llargs amb elements de sustentació sempre al seu ritme i gaudint del medi aquàtic.
 • Dofí groc, dofí vermell, dofí taronja (Adaptació al medi aquàtic assolida): Es treballa amb i sense ajut del material auxiliar l’autonomia, la destresa, l’apnea, la flotabilitat i el lliscament. Incidirem en el batut de peus. El nostre objectiu serà aconseguir una bona posició del cos en els desplaçaments tant en posició ventral com dorsal.
 • Dofí verd: Es treballa la posició del cos, tant en desplaçament ventral com dorsal, la resistència i les habilitats. El nostre objectiu serà començar a treballar conceptes tècnics dels estils crol i esquena. Milloraran la sensibilitat amb l’aigua principalment amb equilibris i remades.
Perfeccionament
 • Dofí blau: En aquest nivell, el nen es desplaça 25 m en posició ventral, començant a treure els braços de
  l’aigua i iniciant la respiració lateral, i uns 12 m en posició dorsal amb una bona posició del cos. Busquem millorar les competències aquàtiques bàsiques que necessitaran més endavant. Introduïm les habilitats de cames de waterpolo, els llançaments i les recepcions.
Educació Primària
Nivell Iniciació Aquàtica
 • Cavallet blanc: Encara no té una adaptació completa al medi aquàtic. Aprendran a utilitzar un ampli i variat ventall d’habilitats adequadament. Incidirem en l’autonomia, l’apnea i la flotabilitat per aconseguir fer els desplaçaments amb una bona posició del cos.
 • Cavallet blau: El nen ja es desplaça 12m en posició ventral. Treballarem l’apnea, la flotabilitat, l’equilibri i les habilitats necessàries per aconseguir que el desplaçament ventral i el dorsal sigui amb una bona posició corporal. Buscarem un moviment estable vertical utilitzant el moviment de cames de waterpolo.
 • Cavallet groc: En aquest punt, el nen neda 25m en posició ventral, tot i que li manca tècnica. També comença a desplaçar-se en posició dorsal. Proposarem tasques específiques per seguir avançant en les habilitats bàsiques, la respiració en crol, la coordinació de l’esquena i tirar-se de cap.
Educació Primària i Secundària
Nivell Bronze
 • Cavallet negre: L’alumne ja neda 25m de crol coordinant la respiració lateral i 25m d’esquena. En aquesta
  etapa, dotarem els alumnes d’una àmplia i variada gama d’activitats que els permeti incorporar la base motriu que facilitarà l’aprenentatge dels fonaments tècnics: Lliscar, Rotar i Ondular, Davant i Darrere, Remades i el moviment de cames de waterpolo.
Educació Primària, Secundària i Majors de 16 anys
Nivell Plata
 • Cavallet taronja: L’alumne ja neda crol coordinant la respiració lateral i 25m d’esquena amb una bona posició del cos. En aquest nivell, avançarem en els fonaments de la natació. Introduirem l’estil braça, treballarem la tècnica dels estils i la resistència. Incrementarem la dificultat coordinativa de les activitats i seguim millorant la posició hidrodinàmica bàsica i la posició vertical.
Nivell Or/ Platinium
 • Grup d’Entrenament: L’alumne ja té un bon nivell a l’hora de nedar els estils (crol, esquena, braça i papallona). També un bon nivell en els exercicis tècnics i una bona resistència. En aquesta etapa, perfeccionarem la tècnica dels estils, començarem a introduir una progressió de tasques de condició física amb exigències tècniques. Desenvoluparem les habilitats més específiques de la natació (sortides i viratges) i les pròpies d’altres esports aquàtics.

Zona Descàrregues

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el ser consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies