Activitats Dirigides

null

Disposem d’una oferta de més de 200 activitats dirigides incloses a la quota de soci. Te les presentem!
Recordeu que estan adreçades als majors de 15 anys.

També us recordem que els dies festius estatals no es realitzaran activitats dirigides, a excepció d’aquells que caiguin en diumenge.

Activitats Cardiovasculars

null

Bodycombat

Programa apassionant d’entrenament inspirat en arts marcials i creat a partir d’una gran varietat de disciplines com ara el karate, el tae kwon do, el tai txí i el muai tai.

Combina moviments poderosos amb una música sensacional. Millora la capacitat cardiovascular, tonifica els principals grups musculars, crema calories i millora la composició corporal. Augmenta la densitat òssia, equilibra la zona lumbar i abdominal i millora l’autoestima.

null

Indoor walking NOVETAT!

Activitat cardiovascular sense impacte i amb suport musical que es realitza en una el·líptica. Es combinen diferents posicions per aconseguir els objectius d’una manera fàcil, divertida i oberta a tothom.
null

Aerostyle

Activitat aeròbica on es treballa la coordinació mitjançant coreografies amb diferents estils de música. Enforteix els principals grups musculars i activa el sistema cardiorespiratori.

Disposem de la modalitat Aerostyle Express (classes de 30 minuts de durada).

null

Zumba NOVETAT!

Activitat cardiovascular molt divertida basada en ritmes llatinoamericans com ara la salsa, el merengue, la batxata, la cúmbia, el reggaeton i la samba.

Activitats Ciclisme

null

Ciclisme Indoor *

Sessió d’entrenament cardiovascular planificada per aconseguir els objectius d’una forma divertida, fàcil i oberta a tothom. Es realitza en bicicleta estàtica al ritme de la música més actual amb una simulació de terrenys reals.
null

Ciclisme Virtual

Sessions de ciclisme virtual programades per 4 setmanes amb diferents tipus de treball, amb una certa progressió de càrrega setmanal.

Activitats de Tonificació

null

Bodypump

Programa revolucionari d’entrenament amb barres i discos que enforteix, tonifica i defineix la musculatura de tot el cos a través de les combinacions de diferents tècniques de musculació i exercicis fisioterapèutics que produeixen una millora notable de la postura corporal. Està dissenyat perquè els alumnes obtinguin, a les seves sessions d’entrenament de força, el màxim benefici en el menor temps. A més millora el nivell de fitness i el benestar general, augmenta la densitat òssia i consumeix fins 600 calories per sessió.
null

CxWorx

Programa revolucionari, precís i orientat a la tonificació i enfortiment de la musculatura corporal. Amb una durada de 30’, posa a punt el tronc i els músculs que connecten tren superior amb tren inferior. Ideal per endurir la zona abdominal i els glutis, a més de la força funcional. Ajuda a prevenir lesions. Entrenament de core, entrenament funcional i entrenament analític de la força, CXWORX engloba aquestes disciplines i molt més!
null

Interval Training

Programa de treball físic funcional i treball intervàlic cardiovascular, acompanyat de diversos materials (gomes, step, etc.).
null

TBC (Total Body Conditioning) *

Programa d’exercici físic dirigit per a la millora de la resistència cardiovascular i muscular de la força i la flexibilitat mitjançant exercicis aeròbics coreografiats, exercicis musculars i funcionals. Millorarem la nostra condició física i reduirem el nivell d’estrès.
null

G.A.C

Treball cardiovascular d’intensitat mitjana amb tonificació dels grups musculars de les extremitats inferiors (Glutis, Abdominals i Cames).

També oferim G.A.C + Estiraments amb treball cardiovascular d’intensitat mitjana amb tonificació dels grups musculars de les extremitats inferiors (Cames) 30 minuts, més 15 minuts d’estiraments.

null

Tonificació

Programa dirigit al treball muscular per a la millora de la condició física, mitjançant treballs localitzats, circuits… Sessions combinades que alternen fases de treball aeròbic amb exercicis de tonificació muscular amb materials diversos.
null

Tono Express

Classes de 30 minuts dirigides al treball muscular per a la millora de la condició física, mitjançant treballs localitzats, circuits… Sessions combinades que alternen fases de treball aeròbic amb exercicis de tonificació muscular amb materials diversos.
null

Postpart Mare i Nadó (setembre - juny)

Treball de tonificació especialment orientat a les dones que acaben de ser mares. Mitjançant exercicis d’intensitat moderada i dirigits a la musculatura global, l’objectiu fonamental és gaudir d’una sessió variada, dinàmica i molt efectiva. Classe en companyia dels nadons!

 

TARIFA PER A NO SOCIS
1 dia 10,50€ / mes
2 dies 21€ / mes

null

Prepart (setembre - juny)

Treball especialment orientat a les dones embarassades. L’objectiu fonamental és realitzar una activitat d’intensitat moderada que englobi el treball de tonificació muscular tant a nivell global com a nivell més específic i preparatori per al part.

 

 

TARIFA PER A NO SOCIS
1 dia 10,50€ / mes
2 dies 21€ / mes

null

Funcional NOVETAT!

És un mètode que busca l’equilibri estructural i un rendiment millorat a través del moviment funcional del cos en tots els seus eixos. Per això es considera un entrenament complet perquè se  centra en cadenes de moviments completes i no en exercicis per músculs aïllats.

Gimnàstiques Dolces

null

Stretching

Sessions d’estiraments graduals i segurs per millorar la flexibilitat. També es treballa la propiocepció i exercicis respiratoris.
null

Gym Postural *

Programa basat en una gimnàstica lenta, dirigida a potenciar la correcció postural, el sòl pelvià i el reforçament muscular. Va dirigit a persones de qualsevol edat, tant siguin homes com dones.
null

Ioga *

El ioga ajuda a prendre consciència progressivament de cada part del nostre cos, potenciant l’elasticitat, tonificació i capacitat pulmonar, desbloquejant el cos i regenerant la pròpia energia.

A mesura que es va aprofundint, el ioga permet passar del cos físic al nivell mental i emocional.

null

Ioga Integral *

El ioga integral anomenat “ioga complet” engloba 23 tipus de iogues dels tractats clàssics i ens ajuda a sentir que som un amb el nostre cos, ment i esperit.
null

Hata Ioga *

El ioga vigorós. Es relaciona amb el potencial del cos per poder suportar la força i el pes de la realització transcendent. Els estats místics de la consciència afecten el sistema nerviós i el cos. Per tant, el hatha-yoghi treballa per enfortir el cos.
null

Pilates *

Promou un bon estat físic de forma integral. Entén el cos com un tot, no pas com una unió de parts diferenciades. Bàsicament, es desenvolupen exercicis suaus però intensos a la vegada, de la zona central del cos (lumbars i abdominals), de manera que es dota d’unitat al sistema muscular i esquelètic. És una pràctica molt adient per tractar dolors articulars i problemes posturals.
null

Fitball Pilates *

Pilates de nivell intermedi en el qual la fitball esdevé un dels elements fonamentals durant la realització dels exercicis i la consecució global de tota la sessió. Indispensable tenir un domini previ del pilates de base (amb màrfega).
null

Fit Sénior (setembre - juny)

Activitat orientada al treball muscular i d’activació cardiovascular, així com a l’equilibri, la reeducació postural i funcional i la flexibilitat. Intensitat moderada.

Activitats Aquàtiques

null

Aquagym *

Activitat aquàtica de mitjana intensitat realitzada en piscina profunda, coreografiada o no coreografiada amb diferents objectius: treball cardiovascular, flexibilitat, força i equilibri. Utilització de material divers per tal d’augmentar la resistència a l’aigua i la intensitat de treball.
null

Aquasalus *

Activitat que es realitza al medi aquàtic, piscina poc profunda (piscina lúdica), amb l’objectiu de tonificar la musculatura i evitar el mal d’esquena i el dolor de les articulacions. Busca beneficis mitjançant un bon control postural i la conscienciació del cos i de la musculatura que s’està treballant.
null

Aquasènior * NOVETAT!

Activitat aquàtica de baixa intensitat realitzada en piscina profunda amb diferents objectius: treball cardiovascular, flexibilitat, força i equilibri. Utilització de material divers per tal d’augmentar la resistència a l’aigua.
null

Circuits Aquàtics *

Activitat que es realitza al medi aquàtic, piscina poc profunda (piscina lúdica), orientada a la millora de la flexibilitat, l’equilibri i la relaxació mitjançant exercicis d’estiraments, tonificació muscular i relaxació en forma de circuits.

* Activitats que necessiten reserva prèvia. La reserva pot fer-se per internet, a www.clubnatacioterrassa.cat, o bé a través dels terminals tàctils que trobareu a recepció i a l’edifici d’aeròbic de les instal·lacions de l’Àrea Olímpica i al Punt d’Atenció al Soci del Pla del Bon Aire. Existeix l’opció de reservar l’activitat de forma fixa per 4 € / mes. Adreça’t al Punt d’Atenció al Soci.

Zona Descàrregues Activitats Dirigides i Addicionals

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el ser consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies