Activitats Dirigides On Line

null

Amb motiu del tancament del club a causa de la crisi sanitària produïda per la COVID-19, estem penjant classes on line al nostre canal de Youtube i en la nostra pàgina de Facebook  per mantenir-vos actius durant aquests moments excepcionals.

A continuació, us oferim un tastet de cadascuna. Podeu trobar totes les activitats per temàtica en les llistes de reproducció corresponents que hem creat al Youtube. A sota de cada vídeo, trobareu l’enllaç directe.

Activitats Cardiovasculars

null

Bodycombat

Programa apassionant d’entrenament inspirat en arts marcials i creat a partir d’una gran varietat de disciplines com ara el karate, el tae kwon do, el tai txí i el muai tai.

Combina moviments poderosos amb una música sensacional. Millora la capacitat cardiovascular, tonifica els principals grups musculars, crema calories i millora la composició corporal. Augmenta la densitat òssia, equilibra la zona lumbar i abdominal i millora l’autoestima.

 

Vols veure més classes de BodyCombat? Visita la llista de reproducció del nostre canal de Youtube!

null

Zumba

Activitat cardiovascular molt divertida basada en ritmes llatinoamericans com ara la salsa, el merengue, la batxata, la cúmbia, el reggaeton i la samba.

 

 

Vols veure més classes de Zumba? Visita la llista de reproducció del nostre canal de Youtube!

Activitats de Tonificació

null

Bodypump

Programa revolucionari d’entrenament amb barres i discos que enforteix, tonifica i defineix la musculatura de tot el cos a través de les combinacions de diferents tècniques de musculació i exercicis fisioterapèutics que produeixen una millora notable de la postura corporal. Està dissenyat perquè els alumnes obtinguin, a les seves sessions d’entrenament de força, el màxim benefici en el menor temps. A més millora el nivell de fitness i el benestar general, augmenta la densitat òssia i consumeix fins 600 calories per sessió.

 

 

Vols veure més classes de BodyPump? Visita la llista de reproducció del nostre canal de Youtube!

null

CxWorx

Programa revolucionari, precís i orientat a la tonificació i enfortiment de la musculatura corporal. Amb una durada de 30’, posa a punt el tronc i els músculs que connecten tren superior amb tren inferior. Ideal per endurir la zona abdominal i els glutis, a més de la força funcional. Ajuda a prevenir lesions.

 

 

Vols veure més classes de CX? Visita la llista de reproducció del nostre canal de Youtube!

null

Interval Training

Programa de treball físic funcional i treball intervàlic cardiovascular, acompanyat de diversos materials.

 

Vols veure més classes d’Interval? Visita la llista de reproducció del nostre canal de Youtube!

null

TBC*

Programa d’exercici físic dirigit per a la millora de la resistència cardiovascular i muscular de la força i la flexibilitat mitjançant exercicis aeròbics coreografiats, exercicis musculars i funcionals. Millorarem la nostra condició física i reduirem el nivell d’estrès.

 

 

Vols veure més classes de TBC? Visita la llista de reproducció del nostre canal de Youtube!

null

G.A.C

Treball específic de tonificació dels grups musculars Glutis, Abdominals i Cames, utilitzant materials diversos.

 

 

Vols veure més classes de GAC? Visita la llista de reproducció del nostre canal de Youtube!

null

Funcional

És un mètode que busca l’equilibri estructural i un rendiment millorat a través del moviment funcional del cos en tots els seus eixos. Per això es considera un entrenament complet perquè se centra en cadenes de moviments completes i no en exercicis per músculs aïllats.

 

 

Vols veure més classes de Funcional? Visita la llista de reproducció del nostre canal de Youtube!

null

Postpart

Treball de tonificació especialment orientat a les dones que acaben de ser mares. Mitjançant exercicis d’intensitat moderada i dirigits a la musculatura global, l’objectiu fonamental és gaudir d’una sessió variada, dinàmica i molt efectiva.

 

 

Vols veure més classes de Postpart? Visita la llista de reproducció del nostre canal de Youtube!

null

Prepart

Treball especialment orientat a les dones embarassades. L’objectiu fonamental és realitzar una activitat d’intensitat moderada que englobi el treball de tonificació muscular tant a nivell global com a nivell més específic i preparatori per al part.

 

 

Vols veure més classes de Prepart? Visita la llista de reproducció del nostre canal de Youtube!

 

Gimnàstiques Dolces

null

Estiraments

Sessions d’estiraments graduals i segurs per millorar la flexibilitat. També es treballa la propiocepció i exercicis respiratoris.

 

 

Vols veure més classes d’Estiraments? Visita la llista de reproducció del nostre canal de Youtube!

null

Gym Postural

Programa basat en una gimnàstica lenta, dirigida a potenciar la correcció postural, el sòl pelvià i el reforçament muscular. És una pràctica molt adient per tractar dolors articulars i problemes posturals. Va dirigida a persones de qualsevol edat.

 

 

Vols veure més classes de Gym Postural? Visita la llista de reproducció del nostre canal de Youtube!

null

Ioga

El ioga ajuda a prendre consciència progressivament de cada part del nostre cos, potenciant l’elasticitat, tonificació i capacitat pulmonar, desbloquejant el cos i regenerant la pròpia energia.

A mesura que es va aprofundint, el ioga permet passar del cos físic al nivell mental i emocional.

 

 

Vols veure més classes de Ioga? Visita la llista de reproducció del nostre canal de Youtube!

null

Pilates

Promou un bon estat físic de forma integral. Entén el cos com un tot, no pas com una unió de parts diferenciades. Bàsicament, es desenvolupen exercicis suaus però intensos a la vegada, de la zona central del cos (lumbars i abdominals), de manera que es dota d’unitat al sistema muscular i esquelètic.

 

 

Vols veure més classes de Pilates? Visita la llista de reproducció del nostre canal de Youtube!

null

FitSènior

Activitat orientada al treball muscular i d’activació cardiovascular, així com a l’equilibri, la reeducació postural i funcional i la flexibilitat. Intensitat moderada. Ideal per als socis mès sènior.

 

 

Vols veure més classes de FitSènior? Visita la llista de reproducció del nostre canal de Youtube!

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el ser consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies