Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

A retrobar-se amb la victòria a la piscina del CN Catalunya

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo visita el Catalunya amb l’objectiu de retrobar-se amb la victòria

 

 

El sènior femení de waterpolo visitarà demà (12.45h) el CN Catalunya en partit corresponent a la tretzena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina RFEN. Després de la derrota de dimecres contra l’Astralpool CN Sabadell, el conjunt de Xavi Pérez, tercer de grup amb nou punts, mirarà de retrobar-se amb la victòria contra un rival, sobre el paper, inferior, atès que és cuer i encara no ha puntuat.

L’entrenador egarenc, que compta amb tot el planter disponible, reconeix la condició de favorit del seu equip. “Hauríem de sumar els tres punts sí o sí per mantenir-nos en el tercer lloc i aprofitar per seguir fixant els conceptes tàctics que estem treballant dia rere dia”. Pérez explica que, contra el Sabadell, van posar en pràctica una defensa més tancada per tractar de controlar la boia Maica Garcia que “va suposar concedir més llançaments exteriors”. “Demà no farem una defensa tan enfonsada”, confessa. El tècnic local entén que també es poden extreure aspectes positius del matx contra el Sabadell. “Vam encaixar només dos gols en inferioritat numèrica”.

El conjunt que dirigeix Gabor Egedi, pràcticament, ha fet els deures en classificar-se per jugar la segona fase en el grup C, el grup que lluita pel títol. D’entre el planter, destaca l’aportació de l’exjugadora del CN Terrassa Ángela Ruiz, que acumula 27 dianes. “Està protagonitzant una temporada molt dolça de cara a gol”. Pérez esmenta també la polivalència d’una de les incorporacions d’enguany, l’holandesa Roline Schuijt, i els llançaments de Berta Pascual des de l’extrem i el lateral dret.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.