Secció d'Atletisme

null

Història de la Secció

L’any 1982, en un moment pletòric de l’atletisme català pel boom de les curses de fons, marató i mitja marató, un grup de socis entusiastes comencen a trobar-se per córrer pels voltants de Terrassa fins que el 1986 s’estableixen com a secció d’atletisme amb intenció competitiva. Són Francisco Santander, Joan Latorre i Domingo Carbonell els iniciadors, entre d’altres. Al començament, la intenció és tan sols el desig de manteniment físic, però gràcies a l’entusiasme de José Pérez Gil, Chicho, comencen a preparar-se per participar en les curses que s’organitzen per Catalunya, i fins i tot, pel País Valencià. L’any 1988 ja compta amb 20 corredors, entre federats i aficionats. El gran creixement de la secció es produeix el 1989 quan s’aconsegueix un grup de 30 corredors que participen regularment en mitges maratons i maratons, com la de Barcelona. Francisco Aguirre i Jordi Díaz són els primers en sortir a l’estranger en participar a la Marató de Londres representant el CN Terrassa.

El mateix 1989 Carles Florenza i Domingo Carbonell van a la marató de Nova York. Tots els atletes anomenats sorgeixen d’animats entrenaments els diumenges a les vuit del matí.

El 1991 aterra el primer fitxatge, José Vicente Muñoz Montenegro, atleta colombià amb qui arriben els èxits més grans de la secció; tres subcampionats d’Espanya de marató, tres campionats de Catalunya i dos campionats de mitja marató. També aconsegueix molts triomfs en mitges maratons no puntuables per aquests campionats, cros, curses en pista i altres curses a nivell estatal. L’any 1993 participa en el campionat del Món, en el qual es classifica en 73a posició.

L’any 1992, sota la direcció tècnica de Vicente Muñoz i Vicente González, s’inaugura l’escola d’atletisme, de la qual surten atletes com Jesús Rodríguez, Joan Parera, Elisabet Ruz, Lídia Ruz, Ramon Malgó, Jordi Muñoz, Paco Galán, Toni Pedrero, Marc Otero, Vicenç Sellares, Anna Cos, Cristina Arbués…

Converteixen el CN Terrassa en el millor club d’atletisme de fons i mig fons de la ciutat. Molts d’ells passen a clubs de fora de la ciutat amb millors possibilitats de fer una millor preparació. Al llarg d’aquests anys, sempre s’ha preferit mantenir la secció oberta al major nombre d’atletes possible i fomentar la participació col·lectiva en les curses, més que no pas crear un petit grup d’elit, però reduït. Una activitat molt popular organitzada per la secció és la Pujada a Montserrat-Memorial Ramon Bonet, que, des de 1987, és una cita obligatòria per a tots els fondistes de la ciutat.

Organigrama de la Secció

Delegat

Coordinador

Entrenadors

Equips de la Secció d'Atletisme

Un grup de homes i dones composen la secció d’Atletisme d’edats compreses entre els 20 i els 65 anys que participen en les diferents competicions de la ciutat i d’àmbit nacional.

Grups de la Secció d'Atletisme

Els grups d’entrenament són lliures i s’organitzen entre els components de la Secció.

 

Preus de la Secció d’Atletisme
TARIFA DE PREUS QUOTA SECCIÓ (octubre)
Soci 47 €
Sòcia 23 €

 

Llicència Federativa

Caldrà fer la renovació de la llicència federativa el mes de desembre i es pagarà al Punt d’Atenció al Soci. Un cop fet aquest pagament, es farà la tramitació des de Secretaria Esportiva.

 

Del 4 de setembre de 2023 al 29 de juliol de 2024
Tots els esportistes que pertanyin a les seccions esportives han de ser socis de l´entitat

Atenció!

És responsabilitat del pare, mare o tutor legal (en el cas dels menors d’edat), i dels esportistes majors d’edat, facilitar les dades de contacte actualitzades (correu electrònic i telèfon) per tal de poder rebre tota la informació oficial de la secció i del Club.

Descomptes

Els germans tenen dret al 5% de descompte i, a partir del 3r germà, al 10%.

Rebuts retornats o impagats

La devolució de 2 rebuts domiciliats ocasionarà la pèrdua del dret a assistir al curs i no eximeix el seu pagament. Per recuperar-lo, caldrà pagar els imports pendents i les despeses administratives.

Protocol de baixes

 

TRAMITACIÓ
Caldrà personar-se al Punt d’Atenció al Soci abans del dia 25 del mes anterior a la data de facturació i omplir el full de baixa de l’activitat per tal no generar cap altre rebut a partir de la seva recepció. També es pot enviar e-mail a puntinfo@clubnatacioterrassa.cat abans del dia 25 del mes anterior a la data de facturació sol·licitant la baixa de la
activitat i indicant el nom complet de la persona que es dona de baixa per tal de no generar cap altre rebut.


DURANT EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ I FINS A L’INICI DE L’ACTIVITAT
Les baixes per motius mèdics justificats (caldrà certificat mèdic) es veuran penalitzades amb un 10% sobre l’import de la matrícula en concepte de despeses d’organització i d’ocupació de plaça. Les baixes que es produeixin per voluntat pròpia es veuran penalitzades amb un 20% sobre l’import total de la matrícula en concepte de despeses d’organització i d’ocupació de plaça.

 

UN COP INICIADA L’ACTIVITAT
No es retornarà la matrícula un cop iniciada l’activitat ni els rebuts que s’hagin generat abans de la tramitació de la baixa.

 

Molt important!
No es tindran en compte les baixes comunicades a l’entrenador i/o al coordinador.

Galeria d'Imatges

Actualment no disposem de galeria de fotografies de la secció.

Notícies de la Secció de d'Atletisme

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el ser consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies