Felicitació de Nadal…

Felicitació de Nadal del President i de la Junta Directiva

 

Benvolgut soci, benvolguda sòcia,

 

En primer lloc, en el meu nom i en el de la Junta Directiva, m’agradaria desitjar-te Bon Nadal i un feliç any 2019, durant el qual la salut i l’esport siguin els teus companys de vida. Volem agrair-te sincerament el teu compromís i la teva fidelitat, atès que la teva confiança i la tema implicació són cabdals per al desenvolupament del Club Natació Terrassa.

Aquest exercici 2017-2018 ha estat de treball intens en diferents aspectes de la gestió econòmica, social i esportiva del Club. El nostre objectiu sempre ha estat potenciar l’àmbit social i fer de l’activitat física i l’esport, l’eix principal i el centre de gravetat de tot el projecte.

En aquest sentit, no hi ha cap mena de dubte que hem estat capaços de trobar un punt d’equilibri entre la gestió del dia a dia i la planificació dels objectius per a la millora de l’oferta esportiva global de la ciutat, l’interès i els mitjans esmerçats per a la millora dels nostres esportistes, la nostra imatge com a club, el tracte i el reconeixement a la massa social, l’esport inclusiu i la col·laboració en projectes solidaris, sempre amb la pràctica esportiva com a gran protagonista.

També assumint un compromís amb la ciutat i l’Ajuntament mitjançant una gestió responsable del seu patrimoni, com són les instal·lacions esportives de l’Àrea Olímpica i del Pla del Bon Aire, unes instal·lacions que, malgrat el pas dels anys, segueixen en perfecte estat de manteniment, conservació i utilització esportiva.

Un cop assolit el repte de la recuperació econòmica i l’equilibri pressupostari, hem iniciat unes actuacions que pretenen una millora de les condicions de qualitat i confort dels espais esportius en què es porta a terme aquesta pràctica esportiva.

A nivell esportiu, hem estat capaços de mantenir i millorar els resultats esportius a nivell individual i col·lectiu i hem tornat a ser referents en l’organització de competicions a nivell català i estatal, en una aposta clara i decidida, de present i de futur, de totes les seccions esportives i les activitats dirigides.

Finalment, volem donar les gràcies als esportistes, als tècnics, als delegats de les seccions esportives, als treballadors del club i als socis i sòcies per la seva feina en el dia a dia, per l’esforç en assolir nous reptes, per la dedicació i constància i, sobretot, per la vostra fidelitat i suport al Club. Tot això fa possible que el Club Natació Terrassa sigui cada dia millor.

Rebeu una salutació cordial.

 

Presidència i Junta Directiva

 

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el ser consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies